FAQ MIJN SILENT DISCO

Kan ik de apparatuur zelf aansluiten?

Je dient de Silent Disco zelf aan te sluiten. Gelukkig is dit allemaal erg gemakkelijk.
Bij de silent disco leveren wij een gebruiksaanwijzing waardoor het aansluiten
zeer gemakkelijk wordt. Lukt het toch niet? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Wat is het bereik en accuduur van de hoofdtelefoons?

De maximale afstand tussen de hoofdtelefoons en de zender is ongeveer 100 meter.
Mits je accu volledig is opgeladen kun je ongeveer 10 uur op hoge kwaliteit streamen.

 

Kan ik ook een Silent Disco organiseren en zelf plaatjes draaien?

Naast dat je de mogelijkheid hebt om één tot drie dj sets aan te sluiten op het systeem, kun je ook je laptop of telefoon aansluiten zodat je mediabronnen als Spotify en iTunes kunt gebruiken.

 

Wat zijn de kosten als ik een hoofdtelefoon kwijt raak?

Als hurende partij ben je zelf verantwoordelijk voor het beheren van de hoofdtelefoons. Wanneer er een telefoon kwijt raakt kost dit €50,00 per hoofdtelefoon, excl. btw. We geven je een manier van werken mee waardoor je het risico van kwijtraken minimaliseert.

 

Hoe kom ik aan de hoofdtelefoons?

Indien je de koptelefoons zelf op kunt halen dan zijn daar geen kosten aan verbonden. Mocht je liever hebben dat wij alles afgeven en/of installeren dan betaal je de Google afstand in kilometers * 0,35 ct, plus de manuren a 20€/ uur (reistijd en installeren bij elkaar opgeteld).

 

Hoe speel ik muziek af op de hoofdtelefoons?

Je hebt de mogelijkheid om per kanaal een dj-set aan te sluiten op de Koptelefoons.
Ook heb je middels een minijack kabel de mogelijkheid een laptop of tablet aan te sluiten op de zenders. Zo kun je ook van andere mediabronnen als Spotify en iTunes gebruik maken.

 

Kan ik ook dj’s boeken voor mijn silent disco?

Wij hebben jarenlang ervaring met het geven van feestjes en hebben een uitgebreid dj bestand. We hebben de mogelijkheid dj’s te leveren in veel verschillende genres. Prijzen en beschikbaarheid zijn op aanvraag.

DE SILENT DISCO WEBSHOP

We hechten veel waarde aan gebruiksgemak. Daarom kun je bij Mijn Silent Disco gemakkelijk je Silent Disco samenstellen middels onze webshop. Zo heb je snel zicht op de kosten en weet je meteen waar je aan toe bent.

EEN FEESTJE VOOR IEDER FORMAAT

Of het nu gaat om de kleinschalige verjaardagsfuif van je achterneefje of een heftige afterparty van een urban hiphop festival, een Silent Disco is altijd een goed idee! Wij leveren voor feestjes van ieder formaat. Tot wel 1000 koptelefoons.

PARAAT MET WOORD EN DAAD

We mogen stellen dat we behoorlijk wat ervaring hebben met feestjes en wie zijn wij om dat niet met je delen? We denken graag met je mee om je Silent Disco tot een succesnummertje te maken.