MIJN SILENT DISCO DJ’S

Inmiddels zijn we al vijf jaar bedreven in het organiseren van Evenementen.
Met Amsterdam en Eindhoven als gedeelde thuisbasis en organisaties als ondermeer Rewind, Bontgenoten, Delanoize, Ladyboyz en Herrie met Gerrie in ons klantenbestand kunnen we spreken van een flinke rugzak aan ervaring.

 

Vanuit onze ervaring weten we dat het nogal eens onderschat wordt hoe belangrijk een goede dj is. Een dj die aanvoelt wat je feestende publiek nodig heeft om de dansvloer volledig binnenstebuiten te keren bepaalt vaak het succes van je avond. Muziek maakt immers de sfeer en zonder sfeer geen geslaagd feestje.

 

We helpen je uiteraard graag bij het samenstellen van een geschikte programmering. Een blauw kanaaltje vuige hiphop of een groen kanaal met klappers uit de jaren 80. Een feestje op kanaal Rood met louter hits of toch liever scheurende gitaren en diepe baslijnen?

 

Kom maar op met je ideeën, wij staan klaar om het voor je te regelen!

MIJN SILENT DISCO WEBSHOP

We hechten veel waarde aan gebruiksgemak. Daarom kun je bij Mijn Silent Disco gemakkelijk je Silent Disco samenstellen middels onze webshop. Zo heb je snel zicht in de kosten en weet je meteen waar je aan toe bent.

FEESTJE IN IEDER FORMAAT

Of het nu gaat om de kleinschalige verjaardagsfuif van je achterneefje of een heftige afterparty van een urban hiphop festival, een Silent Disco is altijd een goed idee! Wij leveren voor feestjes van ieder formaat. Tot wel 1500 koptelefoons.

PARAAT MET WOORD EN DAAD

We mogen stellen dat we behoorlijk wat ervaring hebben met feestjes en wie zijn wij om dat niet met je delen? We denken graag met je mee om je Silent Disco tot een succesnummertje te maken.